Video toont eShop-hoogtepunten van november 2019

Welke spellen die in november uitkwamen zullen er in het zonnetje worden gezet?

De tweede dag van december is inmiddels aangebroken. Dit betekent dat we alweer bijna aan het einde van het jaar zijn aangekomen. Ondanks dat de maand december ook weer vele goede spellen met zich mee zal brengen, kijken we eerst nog even terug naar toppers die in november uitkwamen.

In de Highlights-video die Nintendo op haar YouTube-kanaal geplaatst is komen onder andere de games Sparklite en New Super Lucky’s Tale voorbij. Van beide titels hebben wij een review gemaakt welke je kunt lezen door op de naam van dat spel te klikken.

Ben je benieuwd naar alle eShop-hoogtepunten van deze maand? Bekijk dan onderstaande video:

2 gedachten over “Video toont eShop-hoogtepunten van november 2019

Geef een reactie