Nieuwe gameplay beelden Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Benieuwd hoe de game eruit ziet?

Een nieuwe video is online verschenen van 5 Scramble: The Phantom Strikers, waarin veel nieuwe gameplay word laten zien. De beelden komen van een Livestream van Atlus enkele dagen geleden. De beelden kun je hieronder bekijken. Let wel: deze zijn in het Japans.

 P5SPS is een actie-RPG die veel weg heeft van de musou of warriors spellen zoals Hyrule Warriors en Dynasty Warriors. Koei Tecmo en Omega Force, beiden zeer bekend met dit genre, werken aan dit spel. Er zal ook een speciale editie van dit spel komen, met veel extra’s. Het is waarschijnlijk dat P5SPS ook in het westen uitkomt maar wanneer precies is onbekend.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie