Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplay beelden Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Benieuwd hoe de game eruit ziet?

Benieuwd hoe de game eruit ziet?

Een nieuwe video is online verschenen van 5 Scramble: The Phantom Strikers, waarin veel nieuwe gameplay word laten zien. De beelden komen van een Livestream van Atlus enkele dagen geleden. De beelden kun je hieronder bekijken. Let wel: deze zijn in het Japans.

 P5SPS is een actie-RPG die veel weg heeft van de musou of warriors spellen zoals Hyrule Warriors en Dynasty Warriors. Koei Tecmo en Omega Force, beiden zeer bekend met dit genre, werken aan dit spel. Er zal ook een speciale editie van dit spel komen, met veel extra’s. Het is waarschijnlijk dat P5SPS ook in het westen uitkomt maar wanneer precies is onbekend.