March to a Million volgende week uit op de Nintendo Switch

Ontdek talent in je eigen talentenbureau

March to a Million is een van de vele simulatiegames van Kairosoft. Deze spellen draaien gewoonlijk over het opbouwen van een bedrijf. In “March to a Million” neem je de touwtjes in handen van een talentenbureau. Aan jou de taak om de uitblinkertjes te vinden in de menigte en deze te begeleiden naar een lange en goede carrière.

Verder krijg jij de regie over waar ze met hun tour heengaan en welke albums ze op de markt brengen.

Bekijk de trailer van March to a Million hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie