Get Me Outta Here nu uit op de Nintendo Switch

Ontvoert door aliens?!

In het spel “Get Me Outta Here” speel je als een boer op leeftijd die wakker wordt met de ontdekking dat hij is ontvoert door aliens. Met alleen een ziekenhuis vestje en wat boxers weet hij een wapen van een Alien te stelen, maar is dit genoeg? Schiet je een weg uit het moederschip van de aliens en baan je een weg terug naar de aarde.

Bekijk de gameplay trailer van Get Me Outta Here hieronder:

Get Me Outta Here kost 4,99eu in de eShop.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie