Dragon Ball FighterZ – Broly (DBS) releasedatum trailer

We hoeven niet lang meer te wachten op Broly (DBS)

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht om de releasedatum van Broly (DBS) te vieren, deze komt op 5 December 2019 uit. In Dragon Ball FighterZ speel je als je favoriete helden van de langlopende serie “Dragon Ball Z”. Zo bevat het spel 20+ personages en heeft elk karakter hun eigen unieke aanvallen. Aan dit rooster worden regelmatig nieuwe karakters toegevoegd door middel van betaalde DLC.

Bekijk de Broly (DBS) trailer hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie