Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Doe mee met de adventskalender van Nintendo

Nintendo adventskalender
Nintendo heeft deze maand een eigen adventskalender waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Vandaag maak je vijf keer kans op een Pokémon Switch Lite.

Nintendo heeft deze maand een eigen adventskalender waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Vandaag maak je vijf keer kans op een Pokémon Switch Lite.

Op Twitter onthulde Nintendo eerder vandaag dat er dit jaar een officiële Nintendo-adventskalender is. Deze kalender is op de Nintendo-website te vinden en heeft, tot en met 24 december, elke dag een nieuwe prijs die wordt verloot. Vandaag verloot Nintendo maar liefst vijf Zacian & Zamazenta Switch Lites. Daarnaast zijn enkele andere prijzen ook al getoond, zo zullen onder andere Ring Fit Adventure en een Limited Edition van Link’s Awakening voorbij komen.

Om mee te doen moet je de volgende site openen. Klik hier de huidige dag aan en doe mee. Hiervoor moet je echter wel even ingelogd zijn en het ontvangen van mails van Nintendo moet aan staan. Zodra je op meedoen klikt krijg je in elk geval tien Platinum punten voor My Nintendo.