Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Achter de schermen bij Mortal Kombat 11 onthulling

Hoe een van de grootste aankondigingen van vorig jaar werd voorbereid.

Hoe een van de grootste aankondigingen van vorig jaar werd voorbereid.

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden toen Mortal Kombat 11 werd aangekondigd tijdens The Game Awards 2018. Ed Boon, een van de bedenkers van de serie en director van het elfde deel, kwam het podium op om de beste racegame van het jaar bekend te maken. Al snel werd echter duidelijk dat Boon meer gepland had, want tijdens de uitreiking van de prijs, werd Mortal Kombat 11 aangekondigd voor onder andere Nintendo Switch.

Deze aankondiging wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van de show. Als je meer wil weten over de voorbereidingen ervan, kun je onderstaande video bekijken. Mortal Kombat 11 verscheen vervolgens begin mei voor de Switch, als eerste titel voor een Nintendo-console sinds Mortal Kombat: Armageddon voor de Wii.