Pokémon Global Link stopt

Ontvang Fennel’s Munna als laatste bedankje.

Ruim negen jaar lang heeft Pokémon Global Link (PGL) bestaan. Met PGL kon je in Pokémon Ultra Sun, Pokémon Ultra Moon, Pokémon Sun en Pokémon Moon onder andere meedoen aan competities en gevechten. Helaas zal deze service op 24 februari 2020 stoppen. Wel kun je nog de online functies gebruiken die PGL niet gebruikt.

Als laatste bedankje kun je in de vier bovenstaande games Fennel’s Munna ophalen, bekend uit Pokémon Black & White. Deze Pokémon wordt geleverd in een Dream Ball met zijn Hidden Ability en de aanvallen Hypnosis, Dream Eater, Rest en Sleep Talk. Munna is te krijgen zolang PGL nog werkt.

Wel heeft The Pokémon Company aangegeven dat Pokémon Sword en Pokémon Shield een zelfde service zal bevatten als PGL. Hieronder vallen de Rating Battles en de Online Competitions.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie