The Art of Cuphead Limited Edition aangekondigd

Luid het nieuwe jaar in met een gelimiteerde editie van het artboek.

Begin volgend jaar verschijnt een artboek van Cuphead, toepasselijk getiteld The Art of Cuphead. In het boek kunnen fans vroege designschetsen van de ontwikkelaars bekijken, ideeën voor eindbazen en levels zien en zelfs een voorproefje krijgen van de aankomende DLC. Op Amazon is nu – naast de reeds aangekondigde versie – een gelimiteerde editie verschenen van The Art of Cuphead. De gelimiteerde editie bevat een stoffen hoes met exclusieve artwork en een set acetaatfolie, opgenomen in een portfolio waarin de klassieke startschermafbeelding van het spel wordt weergegeven. Deze editie is op Amazon tijdelijk beschikbaar voor €69,99, maar heeft een marktprijs van €99,99.

Amazon geeft verder een uitgebreide uitleg over de inhoud van het boek:

Ga terug naar de gouden tijd van de jaren 1930-animatie met een artboek ter ere van de veelgeprezen run & gun-platformer, Cuphead! Elke pagina van deze samengestelde verzameling kunstwerken is ontworpen om de vintage look and feel van de jaren dertig vast te leggen. Neem een ​​kijkje in de traditionele handgetekende frame-voor-frame animatie van het spel en in de vroege concepten, productiewerk en vroege ideeën over het maken van de personages, bazen, levels en meer van Cuphead, inclusief nooit eerder vertoonde inhoud van de aankomende DLC! Herbeleef de meest gekoesterde en uitdagende momenten van het avontuur van Cuphead en Mugman om hun ziel terug te winnen van The Devil, allemaal op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien! Geleid door persoonlijke inzichten van gamedirecteuren Chad en Jared Moldenhauer, maak een unieke reis door de Inkwell-eilanden en ontdek een geheel nieuwe waardering voor de animatiestijl van Cuphead en de uitdagende retro-gameplay.

Dark Horse Books en Studio MDHR zijn verheugd om dit prachtige, limited edition-pakket van The Art of Cuphead te presenteren! In de gelimiteerde editie is een stoffen hoes met exclusieve art en een set acetaatfolie opgenomen in een portfolio waarin de klassieke startschermafbeelding van het spel wordt weergegeven, rechtstreeks van het team dat de game heeft gemaakt! Dit vintage-art extravaganza is het perfecte boek voor fans van Cuphead!

Amazon productpagina

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

Eén gedachte over “The Art of Cuphead Limited Edition aangekondigd

Geef een reactie