Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe onderhoudsplannen van Nintendo

Lees hier wanneer je mogelijk niet online kan de komende dagen.

Eens in de zoveel tijd moet Nintendo wat aan hun servers werken. Dit zijn de plannen voor de komende tijd.

Wil je online spelen bij Nintendo dan moet je daar sinds enige tijd wat lidmaatschpsgeld voor betalen. Waar betaal je dit nou precies voor? Een van die dingen waar je voor betaald is de onderhoud van de servers.

Om er voor te zorgen dat jij altijd online kan zijn moet Nintendo de servers goed bijhouden. Deze servers moeten namelijk een flinke hoeveelheid spelers tegelijk aankunnen. Om te controleren of alles nog goed doet en om eventuele dingen te vervangen moet Nintendo de servers soms even offline halen.

Voor nu zijn er weer twee momenten aangekondigd waarop er geen of slecht verbinding is met het netwerk. Op woensdag 27 november wordt er midden in de nacht wat onderhoud gepleegd. Tussen twee en half vier ’s nachts heb je mogelijk geen verbinding.

Het volgende moment is een dag later, op donderdag 28 november. Ook dan zal de connectiviteit tussen twee en half vier mogelijk niet tot stand kunnen komen.

Voor Europeanen lijkt dit onderhoud dus weinig impact te hebben omdat al het werk in de nacht gedaan wordt. Zo kunnen wij overdag gewoon zorgeloos blijven spelen!