Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kombat Kast belicht DLC-personage Sindel

De voormalige koningin van Edenia laat haar haren flink wapperen in deze livestream.

De voormalige koningin van Edenia laat haar haren flink wapperen in deze livestream.

Dinsdag verschijnt het vierde Kombat Pack-personage voor Mortal Kombat 11, Sindel. De vroegere leidster van Edenia en moeder van Sindel heeft afgelopen Kombat Kast haar plek in de spotlight gekregen, waarbij de ontwikkelaars bij NetherRealm Studios de verschillende eigenschappen van het personage hebben uitgelicht. De vele aanvallen van Sindel zijn allemaal aan bod gekomen, zoals haar zweepachtige haren en banshee-schreeuw.

Natuurlijk mogen haar Fatal Blow en Fatalities niet ontbreken bij de beschouwing van Sindel. Bij deze over de top finishers maakt Sindel gebruik van haar bovennatuurlijke krachten om er zeker van te zijn dat haar tegenstanders niet meer opstaan na een gevecht. De volledige Kombat Kast duur een klein uur is hieronder te bekijken. Sindel is vanaf 26 november beschikbaar voor bezitters van de Kombat Pack-DLC. Spelers die dit pakket niet hebben gekocht kunnen haar een week later op 3 december aanschaffen voor €5,99.