Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een Pokémon trolley / rugtas

Nu het einde van het jaar nadert hebben we lekker veel prijsvragen voor je en de nieuwste prijsvraag staat in het teken van Pokémon!

Nu het einde van het jaar nadert hebben we lekker veel prijsvragen voor jullie en de nieuwste prijsvraag staat in het teken van Pokémon!

Ben jij inmiddels ook helemaal verslaafd aan Pokémon Sword & Shield? Of ben je gewoon gek op Pokémon? Dan is onze nieuwste prijsvraag perfect voor jou! In samenwerking met Gameland Groningen mogen we namelijk één prachtige en grote Pokémon trolley / rugtas weggeven. Deze kun je als rugtas gebruiken maar ook als trolley voor op reis en is 45 cm hoog.

Omdat 5 december er alweer bijna aankomt maken we het je niet te moeilijk. Meedoen aan de prijsvraag doe je door op onderstaand bericht en op nog een ander nieuws- danwel forumbericht op Daily Nintendo te reageren.

Meedoen kan tot en met 27 november. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Ga jij binnenkort op reis of neem je ‘m mee naar school?

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs worden per post verstuurd, Daily Nintendo is echter nooit aansprakelijk voor het eventueel niet aankomen van prijzen. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent verder geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.