Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Praat mee] “De kritiek op Pokémon Sword & Shield is overdreven”

Praat mee met onze community en deel jouw mening!

Praat mee met onze community en deel jouw mening!

In het weekend schotelen we jullie regelmatig een stelling voor om over mee te praten. Ook nu kun je weer volop jouw mening geven over een actueel onderwerp. En deze week staan daarvoor de recent verschenen Pokémon Sword & Shield in de schijnwerpers. Vlak voor de release kregen de titels flinke kritiek van fans. De grote vraag, nu de spellen een weekje te koop zijn, was dat ook terecht? Praat mee door jouw mening te geven op deze stelling:

De kritiek die fans kort voor de release op Pokémon Sword & Shield gaven is overdreven!

Om mee te praten moet je ingelogd zijn met jouw DN-acount. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier dan binnen enkele seconden aan!