Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe concept art van de nieuwe Pokémon-spellen

Bekijk hier wat conceptafbeeldingen van de karakters uit Pokémon Sword & Shield.

Pokémon Sword & Shield zijn ontzettend populair. Veel mensen weten dus hoe het er uit ziet. Hier lees je hoe het er ook uit had kunnen zien.

Eerder deze week kon je lezen dat de twee nieuwe Pokémon-spellen de best verkopende titels op de Switch waren. Geen enkel spel deed het beter, ook niet de populaire Zelda Breath of the Wild of Mario Odyssey. Natuurlijk komt dit ook omdat het aantal mensen dat een Switch heeft nu veel groter is dan toen deze spellen uitkwamen.

Vooraf was er behoorlijk wat te doen rondom deze spellen. Natuurlijk was het ontbreken van een aantal Pokémon een populair gespreksonderwerp. Maar ook het design werd veel bekritiseerd. Mensen vonden het te veel op de 3DS-spellen lijken. De kwaliteit van de graphics was ondermaats voor een spel op de Switch, zo vonden veel mensen.

Hoewel het misschien niet de aller mooiste graphics zijn, weten ze wel goed de Engelse sfeer over te brengen. Hoe deze designs allemaal tot stand zijn gekomen kan je zien in een van de strategy guids. Mocht je deze niet hebben dan zijn hier alvast een aantal van de afbeeldingen.

Herken jij alle getoonde personages? Laat het ons weten in de reacties. Vergeet ook zeker niet mee te discussiëren over onze speciale stelling: “De kritiek op Pokémon Sword & Shield is overdreven.