Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Civilization VI expansion pack launch trailer

Met nog meer manieren om de wereld te veroveren!

Met nog meer manieren om de wereld te veroveren!

Civilization VI is een uitgebreide strategy game, die eind vorig jaar naar de Switch kwam. Als je er sindsdien geen genoeg van hebt kunnen krijgen heb ik goed nieuws voor je: De expansion pack is uit! In deze Expansion Pack zitten uitbreidingen Rise and Fall & Gathering Storm, en om dit te vieren heeft Nintendo ook meteen een launch trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Beide uitbreidingen bevatten een heleboel nieuwe content, waaronder nieuwe wereldleiders, wereldwonders, units, systemen en meer. Zo worden er in Rise and Fall bijvoorbeeld 9 nieuwe wereldleiders geïntroduceerd, terwijl Gathering Storm weerselementen introduceert, waaronder stormen, sneeuwstormen, overstromingen en andere klimaatsveranderingen.