Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Welke games scoor jij met Black Friday?

Ga jij je slag dit jaar slaan tijdens Black Friday?

Ga jij dit jaar je slag slaan tijdens Black Friday?

Op 29 november kun jij weer goedkoop games scoren voor de Switch bij winkels als MediaMarkt, Nedgame, Bol.com en Coolblue. Tijdens deze speciale kortingsdag worden honderden producten aangeboden voor een prijs die vaak lager is dan normaal. Zo kun je niet één spel voor jouw Switch aanschaffen, maar soms wel drie voor de prijs van één.

Wij zijn natuurlijk enorm benieuwd welke games jij graag zou willen scoren. Daarnaast hebben we een aantal leuke tips voor je van games die je in de gaten moet houden tijdens Black Friday. Laat hieronder weten welke spellen jij graag zou aanschaffen

Luigi’s Mansion 3

Ga opnieuw op spokenjacht met Luigi, dit keer in een enorm hotel. Het derde deel in de serie brengt Luigi’s avontuur voor het eerst naar de Nintendo Switch. In Luigi’s Mansion 3 worden de beste ideeën van het eerste en tweede deel samengevoegd en dat resulteert in het meest perfecte spel uit de serie. Je kunt de game alleen spelen, maar ook samen middels co-op! Een ding is zeker, de droomvakantie van Luigi neemt een griezelige wending tijdens dit nieuwste avontuur!

Super Mario Maker 2

Je kunt sinds kort weer zelf aan de slag met het maken, delen en spelen van vele Mario-levels! Door de grote hoeveelheden levels in diverse stijlen word je elke keer weer verrast door de nieuwe mogelijkheden die het spel biedt. Bekijk snel de Black Friday Nintendo Switch aanbiedingen om te zien welke aanbieders Super Mario Maker 2 aanbieden tijdens Black Friday.   

Pokémon Sword & Shield

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn de eerste spellen in de 8ˢᵗᵉ Pokémon-reeks, die door Nintendo werden aangekondigd tijdens de Pokémon Direct op 27 februari 2019. Pokémon Sword & Shield worden wereldwijd uitgegeven voor de Nintendo Switch op 15 november 2019 en vormen hiermee dé najaarstitel voor Nintendo’s hybride console.

Narcos: Rise of the Cartels

In de serie, welke draait om de beroemde drugsbaron Pablo Escobar, krijg je inzicht in zijn leven. Het spel voor de Switch gaat echter verder dan dat. In de game kun je, behalve het perspectief van Pablo Escobar, ook in het leven duiken van de DEA die de strijd aangaat met het drugscircuit. Als speler kun je soldaten huren, inzetten en zo levels stijgen. Het spelen wordt ondersteund met belangrijke gebeurtenissen uit de serie. De game is door deze combinatie een echte tip voor Black Friday, de release is namelijk op 22 november. Dit is precies één week vóór Black Friday 2019.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokyo 2020

Inmiddels hebben Mario en Sonic al met vele Olympische Spelen mee mogen doen. Zo hebben ze tot nu toe de Olympische Spelen van Beijing, Vancouver, London, Sochi en Rio de Janeiro meegemaakt. Het nieuwste deel, Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020, laat je op de Switch aan de slag gaan met verschillende Olympische sporten. Het spel is dankzij de story mode leuk om alleen te spelen, maar is natuurlijk ook heerlijk als multiplayer-titel!

Naast deze games kun je bij Black Friday nog veel meer games voor de Nintendo Switch vinden. Blijf goed op de hoogte van de deals en check regelmatig welke shops er meedoen. Zo speel jij in november jouw favoriete games samen met al je vrienden. Kijk voor alle Black Friday deals op de website van blackfridaynederland.nl.