Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Sword & Shield binnen een week al zes miljoen keer verkocht

Pokémon Sword Shield art
Wordt dit de bestverkopende Switch-titel?

Wordt dit de bestverkopende Switch-titel?

Vorig week verschenen de nieuwste titels in de Pokémon-serie en wisten in het eerste weekend al als zoete broodjes over de toonbank te vliegen. In het Verenigd Koninkrijk werden de games al snel bestempeld als de beste Switch-lancering aller tijde. Ook in Japan doet de game het goed, met meer dan één miljoen verkopen in het weekend. The Pokémon Company laat nu op Twitter weten dat de game wereldwijd inmiddels zes miljoen keer verkocht is. In Japan alleen al is de game nu twee miljoen keer gekocht.

Pokémon Sword & Shield hebben nu samen wereldwijd de beste lancering van een Switch-game tot nu toe. Hiermee staat de game ook al op de achtste plek van meest verkochte Switch-titels. Op dit moment is Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee nog steeds meer verkocht, met een totale verkoop van ruim elf miljoen games.