Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Alien: Isolation krijgt releasedatum

In december komt de scifi-horrorgame van The Creative Assembly naar Nintendo's hybride console.

In december komt de scifi-horrorgame van The Creative Assembly naar Nintendo’s hybride console.

In juni dit jaar werd bekend dat Alien: Isolation ook naar de Nintendo Switch komt. En terwijl een releasedatum toen nog niet bekend was, kunnen we nu melden dat de titel op 5 december naar Nintendo’s hybride console komt. Een nieuwe trailer van de game is hieronder te bekijken.

In Alien: Isolation kruip je in de huid van Amanda Ripley. Zij moet zo’n 15 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste Alien-film zien te overleven op het Sevastopol-ruimtestation. Het origineel werd destijds zowel door de media als door gamers erg goed ontvangen. De Nintendo Switch-versie zal profiteren van HD Rumble én bewegingsbesturing. Deze versie bevat ook alle eerder verschenen DLC.