Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winter Tour nu live in Mario Kart Tour

De nieuwste tour in Nintendo's mobiele versie van Mario Kart is van start gegaan.

De nieuwste tour in Nintendo’s mobiele versie van Mario Kart is van start gegaan.

De vijfde tour in Mario Kart Tour is van start gegaan en daarmee is er afscheid genomen van de onlangs verschenen Paris Tour. De nieuwste tour staat dit keer geheel in het teken van de winter met als toepasselijke naam de Winter Tour. De nieuwste tour brengt onder andere aangepaste drift-besturing met zich mee alsmede nieuwe parcours én personages om mee te rijden. Zo maken we onder andere kennis met Santa Mario als nieuw personage. Onderstaande trailer laat je alvast zien wat je kunt verwachten met de komst van de nieuwe tour. Deze is zoals aangegeven nu van start gegaan en loopt tot en met 3 december.

Mario Kart Tour verscheen eerder dit jaar als gratis download voor mobiele apparaten. De game kent daarnaast wel micro-transacties en een betaald lidmaatschap.

https://youtu.be/rov9rCAnyQc