Nieuwe Minecraft Dungeons beelden

Om alvast een beeld te krijgen van een geheel nieuw Minecraft avontuur!

Gamespot heeft een nieuwe video online gezet waarin 12 minuten van Minecraft Dungeons wordt laten zien. De video kun je hieronder bekijken, Minecraft dungeons staat gepland voor release ergens in 2020.

Minecraft Dungeons is een actie-avonturenspel geïnspireerd door klassieke dungeon crawlers. Het spel is geheel zelfstandig door Mojang ontwikkeld en vindt plaats in het universum van het welbekende spel Minecraft.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Nieuwe Minecraft Dungeons beelden

Geef een reactie