Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Black Friday in de Nintendo Switch eShop

Black Friday
Aankomende vrijdag, 22 november om 15:00 gaan er 150 spellen in de aanbieding bij een van de grootste Nintendo eShop kortingsacties van het jaar.

Black Friday komt eraan en dat betekent korting!

Met Black Friday voor de deur, springt ook Nintendo dit jaar daar weer gretig op in. Met één van hun grootste kortingsacties van het jaar wel te verstaan. Vanaf aanstaande vrijdag 22 november om 15:00 kunnen we in totaal 150 koopjes verwachten in de eShop. De uitverkoop loopt tot en met 1 december 23:59.

Met het grote aanbod spellen dat afgeprijsd wordt, is er voor ieder wat wils tijdens Black Friday. De cyber deals zijn dan ook een goede kans om je horizon te verbreden wat games betreft. Dat ene spel waar je over twijfelde wordt nu zeker de moeite waard om serieus te overwegen.

Nintendo Switch Online-leden kunnen tijdens Black Friday gebruik maken van extra kortingsacties. Zo is er 20% korting op de Nintendo Entertainment System-controllers. Met deze controllers kun je de klassieke NES-games op de ouderwetse manier spelen en je jeugd herleven. Nostalgie gegarandeerd.

Een aantal titels waarvan al bekend is dat zij in de kortingsactie zullen deelnemen zijn onder andere Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda, New Super Mario Bros. U Deluxe en DARK SOULS: Remastered.

Houd dus zeker de eShop in de gaten vanaf aankomende vrijdag om 15:00!