Teaser trailer Children of Morta

De game is vanaf morgen beschikbaar op de Nintendo Switch.

Dead Mage en 11 bit studios hebben een nieuwe teaser trailer gedeeld voor de Switch versie van Children of Morta. De video kun je hieronder bekijken.

Children of Morta is een verhaal gedreven action-RPG, die 4 jaar geleden gekickstart werd met kickstarter. Inmiddels is de game op verschillende platforms verschenen, en de game komt nu ook naar de Nintendo Switch. In Children of Morta ga je op avontuur met een buitengewone familie van helden. De corruptie heeft zich over het land beschermt en het is aan de bewakers van de berg Morta om dit tegen te houden… maar dit is geen verhaal over het redden van de wereld. In plaats daarvan focust de game zich op de familie, die samen sterk staat terwijl de wereld om hen heen langzaam wordt verslonden door de duisternis.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie