[Prijsvraag] Win 2x Fortnite: Darkfire-bundel (verlopen)

Maak kans op het grootste Fortnite contentpakket ooit met 13 nieuwe items!

Warner Bros. Interactive Entertainment en Epic Games hebben onlangs de Fortnite: Darkfire-bundel uitgebracht, onder andere voor de Nintendo Switch. Zou jij graag met deze bundel aan de slag willen gaan? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Wij mogen namelijk in samenwerking met Media Tornado 2 fysieke exemplaren van de Fortnite: Darkfire-bundel verloten! Om kans te maken op deze mooie prijs geef je onder dit bericht antwoord op de volgende vraag:

“Welke spelwereld (oude of nieuwe) in Fortnite is jouw favoriet en waarom?

Meedoen kan tot en met 20 november. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per post verstuurd, Daily Nintendo is echter nooit aansprakelijk voor het eventueel niet aankomen van prijzen. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent verder geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag. 

22 gedachten over “[Prijsvraag] Win 2x Fortnite: Darkfire-bundel (verlopen)

 • 13/11/2019 om 13:31
  Permalink

  Zo jammer dat ik niet mee mag doen! Leuk pakketje hoor al speel ik de laatste tijd weer wat minder fortnite.

  De nieuwe wereld eerlijk gezegd nog niet gezien!

 • 13/11/2019 om 18:58
  Permalink

  Oeh, super leuke prijsvraag, deze laat ik niet aan mij voorbij gaan! Ik moet stiekem toegeven dat ik toch nog regelmatig een potje Fortnite op mijn Switch speel voor het slapen gaan. Wat mijn favoriete spelwereld is? Goh, moeilijk te zeggen, al neig ik toch eerder naar de oude spelwereld. Dat komt voornamelijk omdat ik die zeer goed kende en ik perfect wist waar ik moest zijn. Ook heb ik in die wereld tientallen uren samen met vrienden doorgebracht, wat nu leuke herinneringen zijn geworden. Bij de nieuwe spelwereld is alles nog vrij nieuw en valt er nog zo veel te ontdekken, al heeft dat natuurlijk ook wat!

  Overigens vind ik het ook super tof dat jullie een fysiek exemplaar van de Darkfire-bundel verloten. Ik ben iemand die nog steeds al zijn games fysiek wilt hebben om ze een mooi een plekje op het rek te geven. Hoewel ik toch al vele uurtjes in Fortnite heb gestopt, zou het echt geweldig zijn om er ook een officieel doosje van te hebben. Nu hopen maar!

 • 14/11/2019 om 10:03
  Permalink

  Jaaaaa dit is echt een hele gave prijs! Ik doe heel graag mee.
  De nieuwe map valt absoluut niet tegen, het is leuk dat de fortnitewereld blijft veranderen. Het wordt op deze manier niet saai want je hebt altijd wat nieuws te ontdekken.
  Een leuke toevoeging vind ik dat je je nu kan verstoppen in prullenbakken, struiken etc.
  Het was wel even wennen aan de nieuwe vormgeving van de battlepass maar eenmaal gewend wil ik eigenlijk niet meer terug hoor 🙂

 • 14/11/2019 om 15:08
  Permalink

  Ik speel het nog niet staat al tijdje op lijstje gezien de tieners het spelen en wat de mooiste wereld is geen idee zij vinden het nieuwe na de verduistering mooier

 • 14/11/2019 om 19:37
  Permalink

  Geweldige prijs dat je kan winnen zeg. Het lijkt me heel leuk om de prijs te winnen. Ik betrap mijzelf wel vaak dat ik even een potje speel. Maar dat is ook logisch. Het is een super leuke game. Super toffe win actie en ga zo door😀👍

  • 14/11/2019 om 19:44
   Permalink

   Mijn favoriete wereld was de oude omdat daar ook alle events zijn geweest. Er is zoveel gebeurt in die map. Dat maakte de map ook zo speciaal voor mij. Ik was er bij de eerste event en de laatste. De nieuwe map vind ook wel leuk hoor. Maar het zou leuker zijn geweest dat je in allebei de maps kon spelen.

 • 14/11/2019 om 23:24
  Permalink

  Super leuke prijsvraag!

  Ik vond zelf Lucky landing helemaal geweldig. Het was daar meestal rustig, en daardoor kon je je game goed beginnen met meestal awesome loot. Door naar Fatal Fields voor wat kills, en als de cirkel meezat door naar Dusty.

  Heb het al 100erden, uren gespeeld en speel het nog elke dag met vrienden. Ondertussen al vele winns behaald met de ‘squad’! Zou super tof zijn om de bundel toe te kunnen voegen aan mijn Locker !

 • 15/11/2019 om 08:17
  Permalink

  De nieuwe map heeft mijn voorkeur aangezien de kans op overleven momenteel wat eerlijker is verdeeld over alle ‘nieuwe’ spelers. Iedereen begint namelijk from scratch om de nieuwe map zich eigen te maken.
  Daarnaast verwacht ik veel hidden areas/features/treasures die nog niet ontdekt zijn.

  We zullen zien waar de maker op voortborduurt of zal ik zeggen….*insert drumroll*…..voortnaait. Badum tssss!

  • 20/11/2019 om 18:39
   Permalink

   Zo zeg, wat heb jij geluk! Ik zie net dat na het plaatsen van je comment je op een ‘andere’ Nintendo-website dezelfde prijs hebt gewonnen. Gefeliciteerd alvast!

 • 20/11/2019 om 18:38
  Permalink

  Speciaal eventjes een accountje aangemaakt om nog op de valreep deel te nemen aan deze fantastische prijsvraag! Mijn voorkeur gaat toch echt wel naar de oude map omdat ik hier mijn vast plekje had waar ik steeds kon landen. Zo ging ik altijd naar Snobby Shores omdat deze plaats niet echt in de buurt lag van een andere grote stad, zodat ik rustig wat materiaal en wapens bij elkaar kon sparen om nadien de strijd aan te gaan. Daarnaast kende ik er ook enkele goede plaatsen waar steeds gouden kisten te vinden waren. Op dit moment ben ik nog op de nieuwe map een soortgelijk plekje aan het zoeken, maar vroeg of laat zal ik ook wel op de nieuwe map een vaste landingsplaats vinden. 😉

Geef een reactie