Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x Fortnite: Darkfire-bundel (verlopen)

Maak kans op het grootste Fortnite contentpakket ooit met 13 nieuwe items!

Maak kans op het grootste Fortnite contentpakket ooit met 13 nieuwe items!

Warner Bros. Interactive Entertainment en Epic Games hebben onlangs de Fortnite: Darkfire-bundel uitgebracht, onder andere voor de Nintendo Switch. Zou jij graag met deze bundel aan de slag willen gaan? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Wij mogen namelijk in samenwerking met Media Tornado 2 fysieke exemplaren van de Fortnite: Darkfire-bundel verloten! Om kans te maken op deze mooie prijs geef je onder dit bericht antwoord op de volgende vraag:

“Welke spelwereld (oude of nieuwe) in Fortnite is jouw favoriet en waarom?

Meedoen kan tot en met 20 november. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per post verstuurd, Daily Nintendo is echter nooit aansprakelijk voor het eventueel niet aankomen van prijzen. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent verder geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.