Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Narcos: Rise of the Cartels krijgt launch-trailer

Met de release over twee dagen krijgen we een bijbehorende launch-trailer.

Met de release over twee dagen krijgen we een bijbehorende launch-trailer.

Narcos: Rise of the Cartels is vanaf aankomende vrijdag beschikbaar op de Nintendo Switch en is een strategiespel welke gebaseerd is op de populaire Netflix-serie Narcos. Deze serie gaat over de War on Drugs en daar draait ook de game om. Narcos: Rise of the Cartels volgt het verhaal van het eerste seizoen van de serie waarbij personages uit de serie speelbaar zijn of een rol in het spel spelen.

Het spel is een turn-based strategiegame waarbij je de controle op je neemt van een squad die uit maximaal zes units kan bestaan. Aan jou de taak om met jouw squad telkens de verschillende missies in een level te behalen. Het spel is op twee manieren speelbaar. Enerzijds als onderdeel van het Medellin Cartel, een van de grootste drugskartels ter wereld. Daarnaast is het mogelijk om je bij de DEA aan te sluiten en zo drugsbendes op te gaan sporen.

Narcos: Rise of the Cartels is beschikbaar voor 29,99 euro maar tot 5 december tijdelijk te verkrijgen voor 23,99 euro. De launch-trailer kun je hieronder bekijken.