Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Darksiders Genesis krijgt nieuwe trailer

THQ Nordic schotelt ons een “Abilities and Creature Cores”-trailer voor.

THQ Nordic schotelt ons een “Abilities and Creature Cores”-trailer voor.

THQ Nordic heeft in juni dit jaar Darksiders Genesis aangekondigd voor de Switch. Het spel wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Airship Syndicate en zal later dit jaar verschijnen. In deze spin-off kruip je in de huid van ruiter Strife met als ultieme doel de mensheid te redden.

Darksiders Genesis is een actie RPG waarin gevechten, exploreren en puzzels oplossen centraal staan. Ook de grootse baasgevechten welke we van de andere Darksiders-titels kennen zullen aanwezig zijn. Wel wordt dit de eerste keer dat je Darksiders speelt vanaf een top-down perspectief.

De nieuwste trailer van de game kun je hieronder bekijken.