Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Nintendo-punten nu in te wisselen voor drie SNES-posters

Ontvang een posterset tegen inwisseling van 300 punten.

Ontvang een posterset tegen inwisseling van 300 punten.

Leden van My Nintendo kunnen nu hun punten inwisselen voor een leuke set met drie posters van klassieke SNES-titels. Het gaat om posters van Super Mario Kart, Super Metroid en The Legend of Zelda: A Link to the Past. De posters worden per post verstuurd waardoor er nog wel verzendkosten bijkomen.

Met deze exclusieve set van drie posters met bekende Super NES-designs kunnen retro-fans kamer versieren. De posters zijn afgedrukt op glossy 170 g/m²-papier van hoge kwaliteit en zullen opgerold worden verzonden in een kartonnen doos. Wees er wel snel bij, het aanbod is slechts beperkt beschikbaar.

De set met posters zie je hieronder afgebeeld. Ga jij deze proberen te scoren?