Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] openingsfilmpje

Vecht erop los!

Arc System Works heeft gister een nieuwe opening voor het spel Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] uitgebracht. Het spel is een 2D vechtspel waar je de keuze hebt uit een rooster van personages. In deze versie zit naast een nieuwe personage, genaamd “Londrekia”, ook nog meer dan 1000 veranderingen die wat meer balans toevoegen aan de bestaande karakters.

Bekijk de opening hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie