SuperEpic: The Entertainment War komt op 12 december uit op de Nintendo Switch

Verslavende gratis games?

SuperEpic: The Entertainment War gaat over een toekomst waarin het bedrijf, RegnantCorp, een bevolking in zijn greep heeft met een heleboel slechte gratis games. Om dit op te lossen besluiten een wasbeer en een lama het hoofdkantoor van RegnantCorp te bestormen. Deze zit vol met vijanden, uitdagingen en moeilijke bazen. Kan de lama en de wasbeer de toekomst van videogames te redden en de bevolking bevrijden?

Bekijk de trailer van SuperEpic hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie