Puzzel-game Chained komt naar de Switch

Het gaat alleen wel nog even duren!

Verhaal gedreven puzzel game Chained komt naar de Switch. Dat heeft Studio Digital Caffine eerder deze week aangekondigd. Een release datum is nog niet bekend, omdat de game momenteel nog in de eerdere fases van ontwikkeling zit. Een trailer is al wel vrijgegeven, deze kun je hieronder bekijken.

Er is nog niet heel veel bekend over de game. Studio Digital Caffeine is begin 2018 begonnen met de ontwikkeling, en houdt sindsdien ge√Įnteresseerden op de hoogte via twitter en hun dev blog. Momenteel weten we dat de game over een software designer gaat die zijn baan verliest omdat hij vervangen wordt door een A.I. Hij besluit terug te vechten op de enige manier die hij weet, door te hacken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie