Nintendo wilde iemand met een visuele handicap voor meest recente Switch reclame

Vertegenwoordiging is belangrijk

In een recente Nintendo Switch reclame zat een jongen genaamd Aaron Waddingham die als acteur was ingehuurd. Hij heeft het afgelopen jaar verschillende acteerlessen gevolgd en als klap op de vuurpijl mocht hij ook nog in een Nintendo Switch reclame meespelen.

De moeder van Aaron zegt dat ze blij is dat verschillende mensen waaronder mensen met een visuele handicap meer vertegenwoordiging krijgen in de media. Zo gaf ze aan dat deze mensen niet vaak worden vertoond in zo een soort reclames en dat ze merkt dat dit langzaam maar zeker aan het veranderen is. De toekomst is gevuld met een heel spectrum van verschillende mensen en daar is ze heel blij mee.

Aaron gaf aan dat hij het heel leuk vond om deel te zijn van de reclame en hoopt in de toekomst een echte acteur te kunnen worden.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Nintendo wilde iemand met een visuele handicap voor meest recente Switch reclame

Geef een reactie