Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo wilde iemand met een visuele handicap voor meest recente Switch reclame

Vertegenwoordiging is belangrijk

Vertegenwoordiging is belangrijk

In een recente Nintendo Switch reclame zat een jongen genaamd Aaron Waddingham die als acteur was ingehuurd. Hij heeft het afgelopen jaar verschillende acteerlessen gevolgd en als klap op de vuurpijl mocht hij ook nog in een Nintendo Switch reclame meespelen.

De moeder van Aaron zegt dat ze blij is dat verschillende mensen waaronder mensen met een visuele handicap meer vertegenwoordiging krijgen in de media. Zo gaf ze aan dat deze mensen niet vaak worden vertoond in zo een soort reclames en dat ze merkt dat dit langzaam maar zeker aan het veranderen is. De toekomst is gevuld met een heel spectrum van verschillende mensen en daar is ze heel blij mee.

Aaron gaf aan dat hij het heel leuk vond om deel te zijn van de reclame en hoopt in de toekomst een echte acteur te kunnen worden.