Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: Pocket Camp krijgt betaald lidmaatschap

De mobiele versie van Animal Crossing volgt Mario Kart Tour.

De mobiele versie van Animal Crossing volgt Mario Kart Tour op het gebied van betaalde lidmaatschap.

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de mobiele titel Animal Crossing: Pocket Camp een betaald lidmaatschap gaat krijgen. De mobiele titel introduceert hiermee een vergelijkbaar abonnement wat we ook in Mario Kart Tour zien. Voor een vast bedrag per maand kun je dan extra dingen krijgen. In Animal Crossing: Pocket Camp kun je onder andere fortune cookies krijgen met het lidmaatschap echter is dit slecht een van de dingen die het abonnement zal bieden.

Deze nieuwe betaalde service in Animal Crossing: Pocket Camp zal op 21 november worden gelanceerd. Op 20 november krijgen we meer informatie voorgeschoteld. Animal Crossing: Pocket Camp is een spin-off van de Animal Crossing-serie. Het spel is in 2017 voor Android en iOS uitgebracht. Het spel is gratis te downloaden maar kent ook betaalde opties.