Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden Biolab Wars

Bekijk deze net verschenen Switch-titel in actie.

Bekijk deze net verschenen Switch-titel in actie.

Biolab Wars is vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en in onderstaande video kun je bijna een kwartier aan gameplay beelden bekijken. Het spel, welke is ontwikkeld door Kolibri Game Studio, verscheen deze zomer ook al op Steam.

Biolab Wars is een actie-game welke is geïnspireerd op de ouderwetse 8-bit spellen alsmede op films uit de jaren tachtig. In het spel is het onder andere de bedoeling om van alles op te blazen, vecht je tegen aliens én zul je bizarre baasgevechten tegenkomen. Ben je benieuwd of deze titel iets voor jou is? Onderstaande beelden geven je alvast een indruk van het spel.

Biolab Wars is verkrijgbaar in de eShop voor 1,99 euro.