Pokémon Sword & Shield launch trailer + special art

Nintendo en Game Freak vieren de release van de nieuwe game

Het is zover, Pokémon Sword en Shield zijn vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch. Om deze speciale dag te vieren heeft Nintendo een launch trailer online gezet, welke je hieronder kunt bekijken.

Maar ook Game Freak heeft een duit in het zakje gedaan om de launch te vieren. Deze heeft namelijk een stuk art op twitter gedeeld. Ook deze kun je hieronder bekijken.

Heb jij de nieuwste Pokémon vandaag in huis gehaald? En welke versie heb je gehaald? Laat hieronder een berichtje achter!


Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Pokémon Sword & Shield launch trailer + special art

Geef een reactie