Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Luigi’s Mansion 3 verkoopt goed

Vanaf nu is drie het geluksgetal van Luigi!

Op de laatste dag van de vorige maand kwam Luigi’s Mansion 3 uit. Amerika komt nu met de eerste verkoopcijfers.

Iedere maand komen er nieuwe cijfers binnen van het aantal verkochte games in die maand. Oktober vormt daarop geen uitzondering. De cijfers van deze maand lopen van 6 oktober tot 2 november.

Als we kijken naar de lijst zien we Luigi’s Mansion 3 op de derde plek staan. Voor de gemiddelde mens zal dat niet heel verwonderlijk zijn. Nintendo spellen doen het altijd goed en we hebben lang moeten wachten sinds Luigi’s Mansion 2.

Pas als je de releasedatum van dit spel erbij haalt zie je hoe indrukwekkend deze prestatie is. Het spel verscheen namelijk pas op 31 oktober! Dat wil zeggen dat het spel slechts drie dagen de tijd had om zo veel mogelijk verkopen binnen te harken.

Veel van de andere spellen uit de lijst waren al eerder uitgekomen waardoor die langer verkocht hebben kunnen worden. Het is dan ook een erg indrukwekkende prestatie.

Helaas zijn er geen exacte aantallen bekend gemaakt. Denk jij dat Luigi’s Mansion 3, in 3 dagen, op plek 3, al meer dan 3 miljoen keer is verkocht? Of zoeken we het nu iets te ver met al deze drieën? Laat het ons weten in de reacties.