Luigi’s Mansion 3 verkoopt goed

Op de laatste dag van de vorige maand kwam Luigi’s Mansion 3 uit. Amerika komt nu met de eerste verkoopcijfers.

Iedere maand komen er nieuwe cijfers binnen van het aantal verkochte games in die maand. Oktober vormt daarop geen uitzondering. De cijfers van deze maand lopen van 6 oktober tot 2 november.

Als we kijken naar de lijst zien we Luigi’s Mansion 3 op de derde plek staan. Voor de gemiddelde mens zal dat niet heel verwonderlijk zijn. Nintendo spellen doen het altijd goed en we hebben lang moeten wachten sinds Luigi’s Mansion 2.

Pas als je de releasedatum van dit spel erbij haalt zie je hoe indrukwekkend deze prestatie is. Het spel verscheen namelijk pas op 31 oktober! Dat wil zeggen dat het spel slechts drie dagen de tijd had om zo veel mogelijk verkopen binnen te harken.

Veel van de andere spellen uit de lijst waren al eerder uitgekomen waardoor die langer verkocht hebben kunnen worden. Het is dan ook een erg indrukwekkende prestatie.

Helaas zijn er geen exacte aantallen bekend gemaakt. Denk jij dat Luigi’s Mansion 3, in 3 dagen, op plek 3, al meer dan 3 miljoen keer is verkocht? Of zoeken we het nu iets te ver met al deze drieën? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

6 gedachten over “Luigi’s Mansion 3 verkoopt goed

 • 15/11/2019 om 21:18
  Permalink

  Ik heb deze nu ook uit. Moet alleen nog wel even alle diamanten en boo’s halen. Zeker een vermakelijk spel met een leuke coöp. Valt wel een beetje in herhaling maar gelukkig zijn alle bazen origineel en hebben de levels leuke thema’s.

 • 16/11/2019 om 13:10
  Permalink

  Het is ieder geval ook game 3 op mn lijstje van nog te spelen games.
  Mijn gameaankoop zit ieder geval nog niet bij het totaal aantal, en met Sint en Kerst zullen de aantallen nog wel oplopen (al zal pokemon daar meer profijt van krijgen denk ik zo).

Geef een reactie