Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Decay of Logos krijgt releasedatum en trailer

Na uitstel komt een definitieve releasedatum.

Na uitstel komt een definitieve releasedatum.

Decay of Logos werd alweer een flinke tijd terug aangekondigd voor de Nintendo Switch, namelijk in maart 2018. Nadat een releasedatum bekend was, werd de titel uitgesteld. Inmiddels is eindelijk een nieuwe datum bekend én hebben we een releasetrailer voorgeschoteld gekregen. Decay of Logos is vanaf 28 november beschikbaar in de eShop.

In Decay of Logos ga je als meisje samen met een eland op pad om een grote open wereld te ontdekken. In deze grote open wereld ga je op zoek naar geheime locaties en verborgen schatten. Tijdens je avontuur kan je met verschillende personages praten om zo meer te weten te komen over het verhaal van Decay of Logos. Onderweg kom je ook verschillende vijanden tegen die je met een divers wapenarsenaal kan verslaan.

De nieuwste trailer van Decay of Logos kun je hieronder bekijken.