Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stardew Valley 1.4 update is bijna klaar

De update komt eerst uit voor PC, de Switch volgt later.

De update komt eerst uit voor PC, de Switch volgt later.

Stardew Valley is al twee jaar uit voor de Nintendo Switch. Toch wordt er nog volop aan het spel gewerkt. Zo heeft het een poosje geleden de 1.3 update gekregen, die onder meer multiplayer met zich meebracht. Ondertussen is de 1.4 update ook alweer bijna klaar!

Deze update brengt een aantal nieuwe dingen naar Stardew Valley. Zo worden er allereerst een heleboel bugs opgelost. Hierdoor zal de game weer een stuk beter aanvoelen. Verder wordt er vrijwel elk element van de game uitgebreid of verbeterd. Een voorbeeld die ontwikkelaar ConcernedApe in zijn blog noemt is de Wild Bait; voorheen was dit nutteloos, met de nieuwe update heb je kans om een dubbel aantal vissen te vangen! ConcernedApe wil nog niet te veel zeggen over nieuwe toevoegingen, zodat je alles zelf kunt ontdekken.

Daarnaast komt er met de nieuwe update, voor de pc, een optie om in een keer jouw hele boerderij op de foto te zetten. Altijd handig als je hier een afbeelding van wilt delen; ook ideaal voor de Switch dus. Hopelijk zien we deze optie dan ook op de Switch verschijnen!

De versie 1.4 update voor Stardew Valley komt op 26 november uit voor de pc. Zodra deze update meer is getest voor de consoles, komt hij ook hierop uit.