Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

RISE: Race the Future krijgt update 1.4

Wat voegt versie 1.4 toe aan de game?

RISE: Race the Future is toe aan zijn volgende update. Wat voegt versie 1.4 aan de game toe?

In augustus van dit jaar kondigde de ontwikkelaar van deze game aan dat er een update aan zat te komen. Naast wat kleinere veranderingen overwoog de ontwikkelaar ook om een multiplayer stand in te bouwen. We kunnen helaas verklappen dat dit niet gelukt is.

Wat zit er dan wel in deze update? Om te beginnen is het voortaan mogelijk om de HD Rumble sensitiviteit in te stellen. Kies jij voor een flinke rumble of mag het van jou allemaal wel wat minder trillen?

Verder kan je vanaf nu ook de stabiliteit en bestuurbaarheid van je auto aanpassen. Dit kan op een schaal tussen de 0 en 100%. Zo krijg je meer controle tijdens het spelen van dit racespel.

Als laatste verbetering is het touchscreen geactiveerd wanneer je in handheld speelt. In veel spellen op de Switch wordt het touchscreen (bijna) niet gebruikt. RISE: Race the Future was ook zo’n spel, maar daar is met deze update dus verandering in gekomen!

Het is jammer dat de multiplayer stand niet is toegevoegd maar het spel is er toch een beetje mooier op geworden. Heb jij RISE: Race the Future nog niet gekocht? Het spel is tot aanstaande zaterdag nog met korting te verkrijgen in de Nintendo eShop. De normale prijs is €17,99 maar nu kost het spel nog maar €14,39.