Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Overwatch krijgt Mercy’s Recall Challenge

Met deze challenge kun je onder andere een nieuwe skin krijgen voor Mercy.

Met deze challenge kun je onder andere een nieuwe skin krijgen voor Mercy.

Eergisteren verscheen er al een nieuw verhaal over Mercy, geschreven door Michael Chu, genaamd Valkyrie. Dit verhaal speelt zich af na de val van Overwatch. Zal ze de oproep van Winston beantwoorden, haar outfit uit het stof halen en het leven redden van onschuldige mensen? Of zal ze verder door het leven gaan als dr. Angela Ziegler? Naast dit verhaal heeft Overwatch ook een nieuwe challenge die hierbij aansluit, genaamd Mercy’s Recall Challenge.

Deze challenge bestaat uit twee delen. Alleereerst kun je in-game spullen krijgen door te spelen en door spellen te winnen in Quick Play, Competetive Play en de Arcade modus. Als je drie spellen wint, krijg je de Dr. Ziegler player icon. Als je zes spellen wint krijg je de Lab Coat spray en de Evaluation Spray, en als je negen spellen wint krijg je onderstaande legendarische Dr. Ziegler Mercy skin.

Daarnaast kun je nog een aantal extra sprays winnen door jouw Blizzard-account aan Twitch te koppelen en via Twitch streams van Overwatch te kijken. Nadat je twee uur aan streams hebt gekeken, krijg je de On the Clock spray. Na vier uur krijg je de Healing Touch spray en de Hanan spray en na zes uur krijg je de Suit Fitting spray, de Late Night spray en de Ascent spray. In onderstaande video is te zien hoe je jouw Blizzard-account aan Twitch koppelt.

Deze challenge loopt van 12 november tot en met 2 december.