Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Even voorstellen: Jolijn

Een nieuw redactielid voegt zich bij Daily Nintendo.

Moira, by your side!

Hallo allemaal, mijn naam is Jolijn en ik ben 22 jaar oud. Naast dat ik de nieuwste uitbreiding van het Daily Nintendo team ben geworden, ben ik ook nog fulltime student. Momenteel ben ik derdejaars student Business Studies, met een HRM specialisatie. Naast mijn studie werk ik als ZZP’er via het platform Young Ones, waardoor ik hier en daar wat kan bijverdienen wanneer dit mij uitkomt. Werk en school zijn namelijk wel belangrijk, maar vrije tijd en games zijn dit voor mij ook.

Gesproken over games, hier heb ik naast school ook nog een fulltime baan aan. Ik game al mijn hele leven, mijn eerste console moet de Nintendo 64 zijn geweest en vanuit daar is het heel snel gegaan. De Gamecube, Wii, Nintendo DS Lite en nu de Nintendo Switch sinds kort. Ik speel echter voornamelijk op mijn laptop games, waaronder Overwatch, Destiny, World Of Warcraft, Call Of Duty. Je leest het al, ik ben dol op shooters en ben dan ook mega competitief. Vooral in Overwatch op mijn Moira main kan ik helemaal los gaan.

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik Overwatch ook op de Nintendo Switch speel en regelmatig tegen mijn scherm aan het vloeken ben omdat ik nog enigszins moet wennen aan de besturing. Van toetsenbord en muis naar joy-con is namelijk nogal….anders, zullen we maar zeggen.
Naast Overwatch speel ik ook Assasins Creed, Super Kirby Clash, Zelda Breath Of The Wild en een aantal indie-games. Verbazingwekkend genoeg vind ik Super Kirby Clash echt helemaal geweldig, lekker een beetje tegen vijanden rammen en mijn eigen tijd verbeteren.

Natuurlijk heb ik ook nog andere hobby’s zoals bakken, lezen, reizen (waarvoor de Nintendo Switch perfect is!) en ook schrijven. Ik vind het dan ook super tof dat ik mijn schrijfkunsten op een heel andere manier mag toepassen dan dat ik dit normaal doe. Ik hoop hier veel van te leren en in het proces jullie ook nog eens te vermaken.

Laat me weten of jullie nog vragen hebben, en als je interesse hebt in mijn schrijfstijl lees dan gelijk even mijn allereerste artikel; ‘SoccerDie: Cosmic Cup komt deze maand naar de Nintendo Switch