Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SoccerDie: Cosmic Cup komt deze maand naar de Nintendo Switch

‘The arcade and bullet hell love letter SoccerDie: Cosmic Cup’ komt op 21 november exclusief uit op de Nintendo Switch.

Een ode aan de klassieke arcade- en bullet hell-spellen.

Pipeworks Studios, het bedrijf dat betrokken is geweest bij Terraria, heeft een voor Nintendo Switch exclusief ontwikkeld spel aangekondigd. Volgens de eShop zal SoccerDie: Cosmic Cup uitkomen op 21 november.

SoccerDie: Cosmic Cup is een spel die in het rijtje past van de klassieke arcade- en bullet hell-spellen. In dit knotsgeke voetbal spel heeft de speler landmijnen, gigantische breinen, stampende dinosaurussen, kleurrijke geesten, tanks en vampieren tot zijn beschikking.

Blauwe plekken veroorzakende rondes aan solo actie, verdeeld over vijf velden, met meer dan twintig verschillende vijanden en vijf alien bazen. Jij bent de enige hoop voor de aarde en hebt acht verschillende voetbalsuperhelden tot je beschikking. Je hoeft het echter niet helemaal alleen te doen. In de 2-player co-op kun je samen spelen met een vriend en succes behalen in SoccerDie.

Ook als competitieve speler kom je aan je trekken door het beste uit jezelf naar boven te halen met de snelheidsmeter. Zet hem aan, meet je tijden en schep op! Snel vervelen zit er ook niet in. Hoe meer je speelt, hoe meer nieuwe bonus- en willekeurige levels je vrij speelt.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder zie je de game in een recente stream van Pipeworks Studios:


SoccerDie: Cosmic Cup zal bij release €6,99 kosten in de Nintendo eShop.