Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Update Divinity: Original Sin 2 bevat Friend Invite en DLC

Om je avonturen net iets makkelijker te maken.

Om je avonturen net iets makkelijker te maken.

Ontwikkelaar Larian Studios heeft aangekondigd dat Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition ge√ľpdatet is voor de Switch. Spelers kunnen nu o.a. de nieuwe Friend Invite gebruiken die de Switch laatst heeft toegevoegd. Hierdoor hoef je alleen nog maar een vriend te kiezen die je wilt uitnodigen, en als deze accepteert zal hij zich bij je party voegen.

Daarnaast kunnen spelers nu ook de nieuwe “Gift Bag DLC: Order & Magic” downloaden, Divinity’s naam voor gratis DLC. De precieze inhoud van deze gift bag is te vinden zijn via de in-game menu, waar je zelf kunt bepalen welke je gebruikt of niet. In deze Gift Bags vind je bijvoorbeeld buffs voor personages en uitrustingen, en een feature waardoor je niet telkens personages hoeft te switchen als je op zoek bent naar koopjes in de shops.

Benieuwd naar Divinity: Original Sin 2? Lees hier onze review!