Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden van Wild Area in Pokémon Sword & Shield

Heb jij al zin in deze games?

Over vijf dagen kan iedereen met de nieuwe Pokémon games aan de slag. Een van de nieuwe toevoegingen is de Wild Area, bekijk hier hoe dat er uit ziet.

Voor veel oudere Pokémon fans is het iets waarvan ze vroeger alleen maar konden fantaseren: Wandelen door een levendig gebied met Pokémon. Met Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee kregen we al een beetje een idee hoe dit eruit zou zien. In de Wild Area lijkt dit concept nog verder uitgewerkt en is er echt een wereld waarin je vrij rond kan lopen.

In deze Wild Area kom je niet alleen wilde Pokémon tegen, ook andere trainers wandelen hier rustig rond. Daarnaast is het de plek waarvandaan raids gehouden zullen worden. Hierin neem je het met meerdere spelers op tegen extra sterke Pokémon.

Eerder werd al bekend dat de Wild Area ongeveer zo groot is als twee provincies van Breath of the Wild. We hebben dus een behoorlijk gebied waardoor we kunnen lopen. Ook de natuur in de Wild Area lijkt vrij divers, al komt dat in de video niet heel duidelijk naar voren.

Vanaf vrijdag kan je aan de slag met Pokémon Sword & Shield. Ga je het spel digitaal kopen, dan krijg je nog steeds een gratis steelcase bij je bestelling. Je koopt het spel in de eShop voor €59,99. Ben jij al hyped voor deze games?