Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Youtubers Life: OMG Edition krijgt Fashion Channel DLC

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends? Bewijs het in deze gratis DLC.

Altijd al willen weten hoe het is om als YouTuber te leven? In deze game kan je het ervaren. Vanaf nu ook voor liefhebbers van de Fashion kanalen.

Eind vorig jaar kwam Youtubers Life: OMG Edition naar de Nintendo Switch. In deze simulatiegame leef je als een Youtuber. Je maakt, edit en upload je video’s. Op die manier moet je zo veel mogelijk volgers en likes verzamelen, net als in het echte leven.

Met de meest recente DLC is het mogelijk geworden om een fashion kanaal op te zetten. Dankzij deze update zijn er verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Allereerst draait het natuurlijk om outfits, niet alleen kan je de hipste kleren kopen, je kan ze ook zelf gaan maken. Combineer verschillende kleuren en stijlen. Hierbij moet je de huidige trends natuurlijk altijd meenemen!

Ben je niet zo van de kleding? Het is ook mogelijk om jouw kanaal te focussen op makeup. Weet jij hoe je het beste lippenstift of oogschaduw aan moet brengen? Laat het al je volgers zien! Liever experimenteren met je kapsel? Ook dat is mogelijk in deze DLC.

Als je helemaal tevreden bent over je kleding/makeup/haar is het tijd om je video te gaan maken. Denk goed na wat jouw volgers willen zien en hoe je het beste nieuwe volgers kan krijgen. Lukt het jou om een echte bekendheid te worden? Dan word je misschien wel uitgenodigd op speciale mode evenementen!

De YouTubers Life Fashion Channel DLC is gratis te downloaden. Bekijk hieronder een trailer met de nieuwste DLC als hoogtepunt.