Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie WRC 8 krijgt gameplay trailer

De realistische rally-titel WRC 8 komt volgende week naar de Nintendo Switch.

De realistische rally-titel WRC 8 komt volgende week naar de Nintendo Switch.

BigBen en Kylotonn hebben een trailer uitgebracht met gameplay beelden van de Switch-versie van WRC 8. Het spel is de officiële game van het FIA World Rally Championship en komt volgende week naar de hybride console van Nintendo.

WRC 8 volgt 2 jaar na het vorige deel uit de serie maar verschijnt voor het eerst op een Nintendo-platform. Het nieuwe deel bevat onder andere een uitgebreidere carrièremodus en meer technische routes. Het bevat daarnaast een dynamisch weer-systeem en spelers kunnen coureurs kiezen uit de officiële teams van seizoen 2019.

WRC 8 zal vanaf volgende week vrijdag beschikbaar zijn voor 59,99 euro. Binnenkort kun je tevens een review van het spel verwachten op Daily Nintendo.