Noord-Amerikaanse Pokémon Sword & Shield commercial

Nog minder dan een week en dan is het zover!

Nintendo bereidt zich voor op de officiële launch van Pokémon Sword & Shield met een nieuwe commercial. In deze commercial staan de nieuwe starters Grookey, Scorbunny en Sobble in de spotlight en nemen verschillende trainers het op tegen een Gigantamax Charizard.

Waar kijk jij naar uit bij Pokémon Sword & Shield? Zijn het de nieuwe Pokémon, de “Wild Area” of de nieuwe Dynamax-functie? Bekijk de gloednieuwe commercial voor Pokémon Sword & Shield hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Noord-Amerikaanse Pokémon Sword & Shield commercial

Geef een reactie