Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dutch Comic Con plannen Nintendo bekend

Nintendo heeft bekend gemaakt wat ze van plan zijn op Dutch Comic Con. Onder andere een Brain Training-demo is aanwezig!

Nintendo heeft bekend gemaakt wat ze van plan zijn op Dutch Comic Con. Onder andere een Brain Training-demo is aanwezig!

Eind deze maand is het weer zover Dutch Comic Con gaat dan weer van start in de Jaarbeurs Utrecht. Voor twee dagen lang is het de plek om te zijn als je van games, comics, films, series, manga of anime houdt. Natuurlijk kan daar een stand van Nintendo niet ontbreken en ze pakken weer groots uit met wat er beschikbaar is. Niet alleen hebben ze de nieuwste games om te proberen, maar ook verschillende toernooien.

Nintendo heeft in totaal negen verschillende games die speelbaar zijn. De meeste hiervan zijn al even uit, maar het is een perfecte manier om ze te proberen als je dat nog niet hebt gedaan. Echter er is ook een compleet nieuwe preview. Dr. Kawashima’s Brain Training, die op 3 januari 2020 verschijnt, zal voor het eerst speelbaar zijn in Nederland.

  • The Legend of Zelda: Link’s Awakening
  • Luigi’s Mansion 3
  • Dr. Kawashima’s Brain Training
  • Pokémon Sword & Shield
  • Ring Fit Adventure (sportkleding mee dus)
  • Mario Kart 8 Deluxe
  • Super Smash Bros. Ultimate
  • Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020
  • Super Mario Maker 2

Naast het spelen van games voor je plezier kan je ook uitdaging zoeken bij de verschillende toernooien die Nintendo dagelijks organiseert. Je kan hier natuurlijk ook gewoon naar kijken. Tevens zal er op de zondag een finale zijn van het Nederlands Kampioenschap Splatoon 2.

Tenslotte is er nog een Super Mario Maker 2 Speedrun Challenge waarin je een prijs kan winnen als jij als snelste een level hebt uitgespeeld. Alle tijden worden opgeschreven en aan het einde van Dutch Comic Con wordt de winnaar bekend gemaakt. Er zijn tevens verschillende moeilijkheidsgraden waaruit je kan kiezen om een record te breken.