Crash Team Racing Nitro-Fueled – Neon Circus Grand Prix footage

Maak je klaar voor weer een golf aan nieuwe gratis content!

Er zijn al een heleboel Grand Prix geweest waarin je moest racen voor nieuwe personages, wagens en skins. Nu staat er wederom een gloednieuwe Grand Prix voor de deur waarin alles in het teken staat van het thema “Neon Circus”. In deze nieuwe Grand Prix race je in een circus setting om wederom verschillende beloningen vrij te spelen. Dit doe je doormiddel van het verzamelen van punten die je krijgt als je missies voltooid of deelneemt aan online races. Uiteraard is er ook weer een nieuw level beschikbaar waarin je met je nieuwe aanwinsten los kunt gaan in een circus vol neon versieringen.

Naast dit blok aan nieuwe content is er een nieuwe gamemodus toegevoegd genaamd “Ring Rally”. In deze gamemodus probeer je doormiddel van het verzamelen van ringen zo lang mogelijk in de race te blijven, hoe lang hou jij het vol?

Bekijk gameplaybeelden van dit nieuwe circuit hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie