Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tetris 99 – Pokemon Sword en Shield event nu live

Tetris 99
Tijd voor een nieuwe competitie!

Tijd voor een nieuwe competitie!

Onlangs kon je op Daily Nintendo al lezen dat de nieuwe Pokémon-spellen centraal staan in de nieuwste Maximus Cup voor Tetris 99. Het nieuwe event is inmiddels live en beschikbaar tot en met 11 november. Ook dit keer kun je weer een mooi thema bemachtigen wanneer je minimaal 100 punten weet te behalen.

Net als in eerdere edities van de Maximus Cup kunnen spelers weer spelen met een speciaal thema. Dit keer dus het Pokémon thema. Hoewel de blokken nog redelijk normaal zijn is al het andere in Pokémon-stijl. Zo zullen uitgeschakelde spelers bijvoorbeeld ‘gevangen’ worden in een Pokéball. Ook de muziek is geremixt speciaal voor deze Maximus Cup.

Tetris 99 is gratis te downloaden op de Nintendo Switch echter is hier wel een Nintendo Switch Online-abonnement voor nodig. Ga jij het nieuwe thema vrijspelen?