Sturmwind EX Switch beelden

Deze shoot ‘em up is vanaf nu te downloaden in de E-shop.

Sturmwind EX is vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch. Als je benieuwd bent hoe de re-release van deze Dreamcast shoot ‘em up eruit ziet kun je hieronder alvast wat beelden bekijken.

Sturmwind is een schietspel welke compleet onverwacht in 2013 naar de SEGA Dreamcast kwam. De console van SEGA was toen al ruim 10 jaar ‘overleden’. De game werd destijds goed ontvangen door de media en staat bekend als een goede oude arcade game, waarbij je op daadwerkelijk alles schiet wat beweegt.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Sturmwind EX Switch beelden

Geef een reactie