Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo lanceert onverwachts nieuwe game: The Stretchers

Een nieuwe co-op-game voor de Nintendo Switch.

Een nieuwe co-op-game voor de Nintendo Switch.

Nintendo heeft vandaag plotseling een nieuwe game uitgebracht op Nintendo Switch. The Stretchers, van Zweedse ontwikkelaar Tarsier Studios, is vanaf nu te downloaden in de Nintendo eShop. In de game speel je als een stel ambulancebroeders die duizelige mensen moeten opsporen en transporteren naar het ziekenhuis. Dit kan alleen, maar de game is voornamelijk bedoeld om samen met een vriend te spelen. Samen bestuur je de ambulance naar verschillende locaties in de stad om daar mensen op een brancard te leggen. Vervolgens moet je ze ook heelhuids terug naar je ziekenwagen transporteren.

Je kan je ambulance uiteindelijk upgraden zodat hij ook over water kan varen en door de lucht van vliegen. Daarnaast zijn je personages aan te passen met nieuwe kleding. Tijdens reddingsmissies kun je ook verborgen schatten vinden om een nog hogere score te krijgen.

The Stretchers is vanaf nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor € 19,99.